Meer resultaten voor problemen na chiptuning

problemen na chiptuning
Motorschade na chiptuning Kassa.
2018 om 2144.: Motorschade na chiptuning. Ik zit helaas met een probleem. 8 weken geleden heb ik een bmw 3 serie uit 2005 gekocht. 2 weken later heb ik hem laten chiptunen bij VTune in Huizen. Na ontvangen van de offerte belde ik hen op met wat vragen, een van de vragen was of er garantie bij de tune komt kijken.
thai kitchen to go
Audiforum.
Je hebt het maximaal aantal berichten bereikt dat je kan lezen zonder geregistreerd te zijn op Audiforum. Een registratie is verplicht om verder te kunnen lezen. Als geregistreerd gebruiker kun je direct actief participeren op het grootste Nederlandstalige Audi-gerelateerde discussieplatform.;
offshore
Chiptuning ZIPtuning voordelen en nadelen oudere auto.
In het eerste geval is de smering nog lang niet optimaal, olie en turbo zijn nog koud. In het tweede geval verbrandt de olie gewoon na het uitzetten van de gloeiend hete turbo. Redenen waarom autofabrikanten er steeds meer aan doen om chiptuning te voorkomen.: Gevaar dreigt voor het halen van de emissie eisen bij een steekproefkeuring van de RDW. Bij prutswerk is het risico op motorschades en daarmee schadeclaims in de garantie. Door het toegenomen vermogen en koppel krijgt de rest van auto remmen, aandrijfassen, koppeling, versnellingsbak het zwaarder te verduren. Daarop is hij eigenlijk niet ontworpen. Dit geldt dan vooral voor de turbodiesel en turbobenzine. Gerelateerde links: Storingscode auto uitlezen: Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema s op te lossen.
bitcoin kopen
archief Gevolgen chippen 1.8 Turbo 20VT Motor? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
door snuffel1 09 jun 2014 0811.: Met chiptuning gooit u het complete motormanagement overhoop in ruil voor een paar pk's' meer. U rijdt om en nabij 10000 km per jaar gezien de km stand is de auto zo'n' 11 jaar oud dan vraagt u met chiptuning wel om problemen.
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
het hoeveelheid koppel dat de koppeling, tweemassavliegwiel of versnellingsbak aan kan. Als deze marge wordt overschreden, of onderdelen reeds versleten zijn zullen problemen zich sneller openbaren na chiptuning. Een goede chiptuner zal je adviseren als er bepaalde problemen zijn te verwachten na tuning, en rekening houden met de specifieke kenmerken van je auto.
Chiptuning toch geen tovermiddel? Autoblog.nl.
Chiptuning is een algemeen begrip, de gene die daar nu anno 2006 nog aan twijfeld heeft echt in een grot gezeten. Laat je eigen TDI of Turbo benzine auto maar eens tunen en je zal versteld staan van het verschil. Het zit heus niet tussen je oren als je ineens 35% meer koppel hebt. Zelf heb ik 2 autos laten tunen er inmiddels 4 jaar mee gereden en meer dan 100.000 km, Nog nooit problemen gehad met de motor. En het verbruik was 1 op 20 met de TDI na tuning.
Alles over chiptuning.
Na de tuning doe je deze sprintjes nogmaals wel bij vergelijkbare omstandigheden en zie je wat het resultaat is. Een benzine GTI met 300 plus pk en toch zonder moeite 1 op 165, kunnen rijden. Moet ik mijn auto nu wel of niet tunen? Ja natuurlijk, gewoon doen! Een goede chip zorgt ervoor dat je nog meer geniet van je auto. De snellere acceleratie is leuker. En het is veiliger. Even snel invoegen is zo gepiept. En als je voor kwaliteit kiest en je auto netjes behandelt heb je weinig te vrezen. Maar maak nooit de fout dat je voor de goedkope optie gaat. Ik snap echt niet dat mensen eerst 30.000 euro aftikken voor een auto en daarna 300 euro gaan besparen op chiptuning. Dan snap je het niet. Ik heb zelf meerdere autos getuned en mechanisch gezien heb ik nooit problemen gehad met de autos.
FOK.nl cookie-informatie.
Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.nl. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser, zolang je ons cookie accepteert. In geval van problemen kun je mailen naar itbeheeratfok.nl.

Contacteer ons