Resultaten voor pk chiptuning

pk chiptuning
Unlimited Tuning Chiptuning.
Deze is dan ook erg goed te chippen. Chiptuning levert bij een normale stage 1 chip in alle gevallen minimaal 280 pk op. Een Xtreme hoge stage 1 chiptuning levert al gauw 300 pk. De hoogste variant die we aanbieden is onze stage 2 setup.
oozoo
PKChiptuning.nl Performance Chiptuning van uw auto.
Nu alle auto's' van 499, voor 250! De experts van PK Chiptuning zijn ervaren en werken razendsnel. Voor u het weet staat uw auto al weer klaar. Wij tunen praktisch alle automerken, van chiptuning audi, chiptuning mercedes tot chiptuning bmw.
thaise massage amsterdam
Diesel tuning chip tuning voor diesels, snel meer pk en koppel!
Dieseltuning, chiptuning voor diesel auto's.' Het moderne autoverkeer stelt hoge eisen aan een diesel motoren. Er zijn zowel fikse prestaties als ook een acceptabel brandstofverbruik en zo schoon mogelijke uitlaatgassen gewenst, welke ook onder extreme omstandigheden nog in orde dienen te zijn. Het motormanagementsysteem dient hiervoor te zorgen door continu het ontstekingsmoment en de ingespoten brandstofhoeveelheid en inspuitmoment te bewaken en te regelen. Bij sommige auto's' wordt zelfs de nokkenastiming elektronisch geregeld. Om dit alles mogelijk te maken zijn vele sensoren en actuators in moderne motoren ingebouwd. Deze meten bijvoorbeeld de door de motor aangezogen hoeveelheid lucht zuurstof-massa, de koelvloeistoftemparatuur, de buitentemperatuur, de gaspedaalstand, de rijsnelheid, het toerental en de hoeveelheid rest-zuurstof in het uitlaatgas. Bij diesel tuning worden de parameters softwarematig opnieuw afgesteld, maar dan meer ideaal. Dit alles resulteert bij motoren met turbo of een andere vorm van laaddrukverhoging van 20 tot 40% prestatie-verbetering, dus koppel trekkracht en vermogen topsnelheid. Indienje auto geen turbo bezit, maar toch een electronisch geregelde inspuiting heeft kunt je de SDI tuningset monteren. deze tuningset zal een vermogenswinst van ongeveer 15 PK en 25 Nm koppelstijgeing worden bereikt.
offshore
PK Chiptuning uit Utrecht Advertenties op Marktplaats.nl.
Wij van pk chiptuning verhelpen dat probleem. Chiptuning TDI HDI JTD CDTI CDI DTI TDDI TDCI TSI TFSI GTI. Pk chiptuning is een ervaren marktleider op het gebied van chiptuning. Wij leveren kwaliteit waar huis-en-tuin-tuners tekort schieten. Bij chiptuning stellen wij de motor af voor betere prestaties.
from bitcoin to euro
Bereken Prestatie Winst Chip Performance.
Chiptuning tractoren landbouwmachines. EGR uitschakelen tractoren. Roetfilter / DPF Agri. Snelheid begrenzer John Deere. Prepareren Circuit / Driften. Polyester / Carbon. Onderhoud / Revisie. Stinger Radar Alarmering. GPS Track Trace. Zoek uw Dealer. Bereken Prestatie Winst. If you can't' explain it simply, you don't' understand it well enough. Vermogen Pk en/of Koppel Nm.
PKChiptuning KiyOh.
maar weer een offerte aangevraagd ander reageren ze toch niet krijg je het verhaal dat ze iedereen per telefoon hebben geannuleerd niks gehoord of gezien van hun, er staat duidelijk in de mail wij nemen snel contact op met je voor een nieuwe afspraak wat denk je nog niks gehoord, nou ben ik wel een beetje klaar met pk chiptuning.
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Vaak gebruiken chiptuners een rollenbank om het vermogen voor en na chiptuning te meten. In de onderstaande video zie je bijvoorbeeld een BMW 118d die getuned is door een Franse tuner. Het vermogen is gestegen van 150 pk naar 193 pk en het koppel bedraagt nu 433 Nm in plaats van 305 Nm.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Chiptuningnoord Home.
Deze week de Volvo laten tunen, was al snel met 185 pk maar nu heerlijk soepel lopende motor, in de zesde versnelling niet meer terugschakelen maar even het gas in trappen en hij vliegt vooruit. Nu 218 pk en 460 koppel, Super ieder ritje is nu genieten. Jongens van Chiptuning bedankt.

Contacteer ons