Meer resultaten voor obd chiptuning

obd chiptuning
obd
obd
obd
Externe ECU Essing Performance Center.
externe ECU tuning. Heb je een jonge auto, dan is bypass chiptuning voor jou misschien de beste oplossing. Hierbij vergroot je het vermogen en trekkracht van je auto zonder dat je mogelijk problemen krijgt met fabrieksgarantie of je leasemaatschappij. De resultaten van deze externe ECU zijn even goed als die bij OBD tuning, waarbij we de software van je auto direct aanpassen. Verder Winkelen
a0
JDEngineering OBD Tuning MQB TSI TDI modellen beschikbaar!
De nieuwe 2.0 TDI 150pk motoren gaan met onze stage 1 obd tuning 190pk 410Nm. De nieuwe 2.0 TDI 184pk motoren gaan met onze stage 1 obd tuning naar 225pk 460Nm. De nieuwe 1.4 TSI 140pk motoren gaan met onze stage 1 obd tuning naar 200pk 335Nm.
rekfolie
Wat is Flash-Tuning en wat is OBD-Tuning? Tuning Bull-Power.
Wat is nu het verschil tussen koppel en vermogen? Wat is het verschil tussen Chiptuning, Flash-Tuning en een box? Wat is Seriƫle Programmering EDC16/EDC17/DCM3.2? Waarom is tuning niet leverbaar af fabriek? Wat verandert er aan het verbruik? Fysica: wat betekend koppel en vermogen?
Anonymous
Chiptuning Autoserviceoudegein.nl.
Chiptuning voor dieselmotoren, chiptuning voor benzinemotoren alsmede chiptuning voor benzinemotoren die op gas rijden zijn mogelijk. Bent u van plan uw auto binnenkort te laten tunen, dan raden wij u aan om onze site aandachtig te lezen. Wij zijn leverancier van chip tuning producten aan zowel bedrijven als particulieren. Dagelijks installeren wij voor diverse merken autos onze chip tuning producten. Zowel voor de particuliere klant, de zakelijke leaseauto rijders en garagebedrijven in Nederland en zijn wij een uitkomst op gebied van Plug and play tuning. Kom gerust naar onze werkplaats voor meer informatie. OBD Multituningchip diesel, benzine en LPG.
slotenmaker amsterdam
Chiptuning bij Tunex Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze prioriteit!
Benieuwd naar de resultaten van uw auto na chiptuning bij Tunex? Sneller en zuiniger? Bereken het direct! Voor rijervaringen klik hier. 06-10-18 Nieuwste BMW G serie modellen nu via obd tuning mogelijk. 03-05-18 CVN patch protection nu voor alle bosch edc17 modellen.
papieren zak
Eurox.nl Chip-Tuning OBD Tuning Chiptuning Informatie.
De te verwachten verbetering van prestaties zal tussen de 8 en 30% liggen voor het vermogen, en tussen de 15 tot 40% voor de trekkracht van de motor, afhankelijk van het feit of uw motor een turbomotor of gewone motor is. De voordelen van Chiptuning.
goochelaar
KWP2000 flashing set voor OBD-tuning en remapping.
Tuning Interface met OBD2 connector voor EDC 15 tot 2004. Drivers voor de tuningsinterface. Stevige nylon opbergtas. 20 pins bmw verbindingskabel OBD 1. 38 pins mercedes-benz verbindingskabel OBD 1. Universele 4 pins OBD2 kabel voor alle OBD voertuigen. 12V sigaretten kabel aansluiting naar banana kabel. Exclusief Tuning files.
Garage Ebus in Venlo Chiptuning.
Deze software is zodanig geprogrammeerd, dat er nog een ruime marge overblijft. Bij chiptuning van de auto wordt van deze ruimte binnen het maximale motorvermogen gebruik gemaakt. kijk op deze link voor meer info over chiptuning: www.multituningchip.nl. Of bekijk de onderstaande video. Tags: Chiptuning, Tuning.
Chiptuning informatie Car Software Tuning.
Veel mensen weten het verschil niet tussen OBD tuning en chiptuning, dit is eigenlijk heel gemakkelijk, bij chiptuning komt er een soldeerbout aan te pas en bij OBD tuning niet. Bij chiptuning word er echt wat aan het besturingssysteem veranderd en bij OBD tuning word er via een storingsdiagnosestekker digitaal via een speciale software aanpassingen gedaan.
Chiptuning Autohuis Almelo.
Chiptuning bij Autohuis Almelo. Autohuis Almelo werkt hierin samen met OBD-Chiptuning. Door deze samenwerking kunnen wij de kwaliteit leveren die u van Autohuis Almelo mag verwachten. Wat is chiptuning? Chiptunen betekend nauwkeurig afstellen van uw motor waardoor de prestatie van de motor verbeterd wordt.

Contacteer ons