Op zoek naar is chiptuning slecht voor je auto?

is chiptuning slecht voor je auto
Chiptuning is niet slecht voor de motor! forumonderwerp.
Chiptuning is niet slecht voor de motor! 9 juli 2009 1108.: Wie denkt ook zo? 9 juli 2009 1112.: 9 juli 2009 1117.: de helse engelen denken zo denk ik. 9 juli 2009 1127.: Als het goed gedaan wordt niet nee. 9 juli 2009 1236.: De hele auto wordt geconstrueerd naar het vermogen. Wel met enige marge. Een paar procent erbij zal dus geen problemen opleveren, maar je TDI tje van 90 maar 150 pk wel.
seiko duikhorloge
Chiptuning ZIPtuning voordelen en nadelen oudere auto.
Als het vermogen en koppel van de auto zijn toegenomen is het mogelijk dat je autoverzekering moet worden aangepast. Informeer dan ook altijd eerst bij je verzekeringsmaatschappij en vraag wat het voor uw autoverzekering betekent, anders zou het in geval van een ongeval kunnen leiden tot grote problemen. Bij een leaseauto is het door het uitvoeren van chiptuning mogelijk dat de maandelijkse bijdrage wordt verhoogd.
thaise massage amsterdam
Alles over chiptuning.
Volvo biedt Polestar tuning en ook BMW levert voor een paar modellen chiptuning aan. Behoud van garantie klinkt mooi, maar realiseer je wel dat je vaak de hoofdprijs betaalt voor deze tuning en dat deze tuning relatief weinig vermogenswinst oplevert. Ook zijn dit geen chips op maat, dus de chip is niet voor jouw specifieke auto ontwikkeld.
Raamfolie
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Vaak gebruiken chiptuners een rollenbank om het vermogen voor en na chiptuning te meten. In de onderstaande video zie je bijvoorbeeld een BMW 118d die getuned is door een Franse tuner. Het vermogen is gestegen van 150 pk naar 193 pk en het koppel bedraagt nu 433 Nm in plaats van 305 Nm. Het uitlezen en weer terugplaatsen van de aangepaste software op de ECU gebeurt vaak door de chip te flashen via de OBD-interface, de interface die door automonteurs gebruikt wordt om storingen aan de auto uit te lezen.
salarisadministratie uitbesteden
Motorschade na chiptuning Kassa.
3428 Antwoorden / 23 Vragen. Helemaal mee eens, een auto met meer dan 10.000km op de teller kun je al beter niet meer runen. Daarnaast is chiptuning een knutseloplossing. Je verhoogt het vermogen maar laat alle andere componenten ongemoeid. Tunen is eigenlijk alleen hardwarematig interessant. door Appeh 3 jan. 2018 om 2321.: Antwoorden / 1 Vragen. Door VTune is mij beloofd dat de ingreep 100% veilig is en zonder risicos komt. Zij vertelden mij zelfs dat het goed voor de motor is.
Nederlandse helden geven uitleg over chiptuning Autoblog.nl.
Ziptuning: Als je het goed doet is chiptuning niet slecht voor je motor. Meer vermogen en koppel is namelijk niet de enige doelstelling, maar ook brandstof besparing en schonere verbranding. Als je die doelstellingen haalt dan kan het per definitie niet voor bijvoorbeeld oververhitting zorgen omdat een te warme motor minder vermogen levert. Daarnaast komt het nogal eens voor dat we een rokende en walmende diesel, al dan niet gechiptuned door een andere partij, weten te verbeteren zodat hij niet meer rookt èn meer vermogen levert. A: Is de garantie van de auto in gevaar bij chiptuning?
Chiptuning en OBD tuning, wel of niet goed? Auto en Vervoer: Auto.
Dit moet je vooral doen als je een turbo hebt. Dit is trouwens ook het best voor je motor als je auto niet getuned is. Waarvoor is chiptuning nou eigenlijk handig behalve het plezier? Tuning is erg handig als je op jaarbasis toch wat kosten wilt besparen.

Contacteer ons